Landsstævnet på Vilhelmsborg er i gang

22-03-2024 21:54

Vilhelmsborg danner i denne weekend rammen om Aarhus Rideklubs landsstævne i dressur, der byder på klasser lige fra MB-niveau til Grand Prix. I dag lykkedes det Carina Cassøe Krüth at indtage både første- og andenpladsen i Intermediare II, der var dagens sidste klasse

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Tapdanze Firfod. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vilhelmsborg tog de første ryttere i dag hul på Aarhus Rideklubs landsstævne i dressur, og stævnets første dag bød på både MB2, Prix St. George og Intermediare II. I Intermediare II var der hele 17 ekvipager til start, og øverst på sejrsskamlen var Carina Cassøe Krüth at finde hele to gange. 

Carina Cassøe Krüth havde nemlig både Tapdanze Firfod e. Sezuan/ Zardin Firfod (opdr. Morten Plenborg) og Flaconi W e. Foundation/ Breitling W med til start i Intermediare II, og for Tapdanze Firfod var der tale om en debut i klassen. 

Sejren tog Carina med Flaconi W, da hun red til 70,921%. Hun blev således også den eneste rytter, der opnåede over 70% i klassen. Det lykkedes hende dog også at ride sig ind på andenpladsen med Tapdanze Firfod, der opnåede 68,114%. 

Tredjepladsen gik til Iben Dreyer og hendes Grand Prix-makker, Dakota e. Uno Don Diego/ Ferro (Charlotte & Tonny Jensen), der opnåede en score på 67,938%. Jim Rasmussen sikrede sig fjerdepladsen i klassen med Nissumgaards Odine e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Kamilla og Thomas Wiese), da han opnåede en score på 66,140%. 

Copyright Ridehesten.com
Iben Dreyer og Dakota. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Klassen sidste placering gik til Cecilie Dybro Jensen og Blue Hors Bentley e. Belissimo M/ Weltmeyer. De var blot få decimaler fra fjerdepladsen, da de opnåede 66,097%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Prix St. George-klassen red Susanne Barnow sig til en sejr med Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Romanos (opdr. Bjarne Skovdal), som hun i efteråret 2023 red i finalen på til Pavo og DRF's championatsfinaler for 7-års heste. I dag opnåede parret 71,535% i klassen, hvilket indbragte dem sejren. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Skovdals Dexter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På andenpladsen fulgte Anne-Mette Strandby HansenValentin (SWB) e. Dalwhinnie (SWB)/ Regazzoni med en score på 71,404%. Hun var ligeledes også at finde på tredjepladsen, denne gang sammen med Delizia e. Fürstenball/ De Noir (opdr. Lotte Sophia Liv Kulle) og en score på 71,009%. 

I MB2-klassen red Daniel Bachmann Andersen sig til en sejr på Final S DWB e. Frankling/ Stedinger (opdr. Sara Juul). Parret opnåede sammen 73,421%. Susanne Barnow red sig også i denne klasse til placering, her med hesten Gozzip e. Sezuan/ De Noir (Bente Michaelsen), mens Rose Christiane Koefoed Rasmus og J'adore V/H Trichelhof e. Everdale indtog tredjepladsen med 68,685%. 

I morgen rides klasserne MB0, MA1, Intermediare I og Grand Prix. Lørdag vil der desuden være en fotograf til stede fra Ridehesten. 

Stævnets start- og resultatlister. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner