Lars Bak 6'er i Leipzig

21-01-2023 17:38

Annika Knudsen Lorentsen

I dag red både Lars Bak Andersen og Caroline Rehoff Pedersen flotte runder i 150 cm Grand Prix-klasse i Leipzig, og førstnævnte sikrede sig sjettepladsen efter en fejlfri omspringning

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Ethene til Equitour. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Successen for de danske ryttere i Leipzig, Tyskland fortsætter. I går lykkedes det 21-årige Caroline Rehoff Pedersen at sikre sig en kvalifikation til morgendagens World Cup-klasse med Chaccieny e. Chacco-Blue, og i dag red hun fejlfrit i Grand Prix med sin anden hest Calvin 115 e. Castelan 3/ Colman. Stævnet er Carolines første 5-stjernede stævne.

I dagens klasse havde danske Lars Bak Andersen en rigtig god runde i sadlen på Ethene e. San Patrignano Corrado/ Cayado 3, og med et fejlfrit ridt sikrede ekvipagen sig en plads i omspringningen. Her blev det igen til en fejlfri runde og det betød, at ekvipagen endte som nr. 6 ud af 51 ekvipager i klassen. 

Tidligere i dag lykkedes det også Lars at ride sig til syvendepladsen i klassen for 8-års heste. Det gjorde han i sadlen på Playboy v. Weidse Hof e. Corydon van T&L/Kashmir van Schuttershof. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen skal både Lars Bak Andersen og Caroline Rehoff Pedersen deltage i World Cup-klassen, som afholdes kl. 15.00.

Start- og resultatlister.

Se video af Caroline og Calvin fra i dag nedenfor.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen