Lars Petersen fylder 50 år i dag

03-09-2015 14:30

Den danske dressurrytter Lars Petersen kan i dag fejre sin 50 års fødselsdag i sit hjem i Wellington, Florida

Berider Lars Petersen fylder 50 år i dag. Sammen med sin amerikanske hustru Melisssa Taylor driver Lars dressurcentret Legacy Farms i White Fences, Wellington, der i ligger i Florida, USA. Her har hans ansatte og elever i dag sørget for, at Lars er blevet behørigt fejret fra morgenstunden med diverse drillerier. Bl.a. havde Lars' dejlige DV-hest Silverstone Nexen e. Blue Hors Silver Moon/ Blue Hors Cavan under opsadlingen imorges ændret kulør fra skimmel til nuancer af pink og sort - og med 50 meget tydeligt påskrevet!

Lars er oprindeligt sønderjyde og uddannet berider hos Finn Greve i Aalborg. Han har redet international Grand Prix på et utal af heste som bl.a. Lara, Uffe Korshøjgaard, Midt-West Ibi-Light, Blue Hors Cavan, Succes, Mariett og Wilano og har startet World Cup, EM, WEG og OL. Han var i en årrrække chefberider på Blue Hors, inden han flyttede til USA for at starte egen virksomhed.

Lars Petersen har seneste været landsholdsaktuel med Mariett ved WEG i Frankrig sidste år og har ligeledes med Mariette i vinter sat sit præg på World Cup sæsonen.

Vi på Ridehesten.com ønsker Lars stort tillykke med de 50 år!

 

Søg på "Lars Petersen" i vores artikeldatabase og find frem til, hvor du i de gamle magasiner kan finde adskillige artikler om Lars Petersen fra hans tid i Danmark såvel som i USA.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen