Line vandt Subaru Cup 2015 for ponyer

06-09-2015 15:06

Anne-Sofie Schou Munk

STORE HESTEDAG - I regn og blæst blev der i dag afviklet Subaru Cup finale for ponyekvipager. 20 ryttere var til start i eftermiddagens klasse, som blev afholdt af Ishøj Sportsrideklub på den store dyreskueplads i Roskilde i forbindelse med Store Hestedag

14-årige Line Lykke Jørgensen (ROOR) og hendes welsh-pony Tyssul Oshan.

Vinder af finalen blev 14-årige Line Lykke Jørgensen (ROOR) og hendes welsh-pony Tyssul Oshan. Det var noget af et uvejr, de mindste finalister i Subaru Cup finalen 2015 blev udsat for i dag, men ikke desto mindre blev der vist rigtig fin ridning på terrænbanen. De 20 ekvipager havde kvalificeret sig til finalen gennem kvalifikationsstævner rundt om i landet, og i dag skulle de så dyste om topplaceringerne i cuppen. Forhindringerne på terrænbanen i Roskilde var på max 60 cm, og det galt om at komme banen rundt i den bedste stil.

Vinder af Subaru Cup 2015 for ponyer blev Line Lykke Jørgensen (ROOR) og ponyen Tyssul Oshan. Parret opnåede en samlet stilkarakter på 8,5 point. Nr. 2 i cuppen blev Andrea Ahmt Hansen (SIV) og Søndermarkens Bojana med 8,2 stilpoint. På en delt 3. plads blev det Fillipa My (OHR) med Rambo og Sofie Stuhr Andersen (EDAL) på Kentucky Højgaard – de opnåede begge 8,1 point i dagens finale.

Finale for heste søndag
Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning for både ponyer og heste. Formålet med tuneringen er at give nye militaryryttere muligheden for at deltage i en terræn-cup, hvor det ikke gælder om at ride stærkt men om at ride rigtigt og udvikle sig selv og sin pony/hest. I morgen eftermiddag afvikles finalen for hesteekvipager. Også her er der 20 finalister til start.