Linea i topform i Aarhus

06-03-2023 06:08

Kristine Bjørg Frank Bojsen

I den netop overståede weekend har Aarhus Rideklub afholdt distriktsstævne i springning for både pony og hest. Linea Kovdal Jørgensen var en af dem der havde stor succes, og hun tog fra stævnet med 3 placeringer ud af 4 mulige

Linea Kovdal Jørgensen har i denne weekend været til start på både hendes kategori I pony, Knockmullen Baystar Beauty e. White Beauty og hendes hest Sharknado e. Limaro/Bøgegården's Graf's Stakkato. Om lørdagen blev hun placeret som nummer to i LA1* på Sharknado, og om søndagen fik hun to førstepladser på Knockmullen Baystar Beauty i LA2** og MB1*. 

Copyright Ridehesten.com
Linnea Kovdal Jørgensen og Knockmullen Baystar Beauty. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen

Linnea er blot 13 år, men hun kan alligevel ride med om de gode placeringer, og hun har flere store stævner at se frem til i løbet af marts måned. 

– Jeg glæder mig meget til at starte CSI1* til Hingstekåring i Herning, som går i 125 cm og 130 cm. Ugen efter tager vi afsted til indendørs DM i Herning Rideklub, og det bliver også spændende.

Gårsdagens stævnedag bød på klasser fra LC til MA1*, som alle var bygget af banedesigner Erling E. Simonsen. 
Derudover blev der også afholdt tre stil-klasser, for kategori I, II og III. De blev bedømt af dommer Rasmus Pontoppidan. 

Find alle resultater her
 

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen. Billederne vil være online hurtigst muligt

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen