Linnea Ericsson-Carey bedste dansker i 145 cm (video)

22-10-2021 15:50

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup Herning er et utrolig spændende omspringning i den 145 cm høje Grand Prix-kvalifikation netop overstået. I alt var 23 ekvipager i omspringning, hvor mange gjorde et ihærdigt forsøg. Klassen blev vundet af svenske Rolf-Göran Bengtsson, mens Linnea Ericsson-Carey blev bedste dansker som nr. 3

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var et stærkt felt af ryttere, der i dag mødtes i den 145 cm høje Grand Prix-kvalifikation, hvor der i alt var 67 ekvipager til start. 

Hele 23 af dem formåede at ride fejlfrit rundt i hovedrunden, og dermed skulle det hele afgøres i en omspringning med et stort antal ryttere. 

Sejren gik meget velfortjent, til svenske Rolf-Göran Bengtsson, som viste præcis, hvordan man kan ride en hurtig og særdeles nydelig omspringning. Det gjorde han i sadlen på den velspringende Zuccero e. VDL Zirocco Blue/Caretino 2, og sammen stoppede de tiden på 34,81 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey med Singular LS La Silla. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Blot en my langsommere var irske Shane Carey med Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/Balou du Rouet, som kom fejlfrit i mål i tiden 34,89 sekunder. Shane formåede også at skabe lidt ekstra stemning i Jyske Bank Boxen, da han lige efter målstregen faldt af i en ret elegant stil og var oppe at stå i et stor smil på et spiltsekund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Linnea og Singular i topform
Som bedste dansker, på en fornem tredjeplads blev det Linnea Ericsson-Carey med den velspringende hingst Singular LS La Silla e. Chapultepec/Stakkato. Sammen kom de fejlfrit i mål i tiden 35,44 sekunder. I videoen nedenfor kan I høre, hvordan Linnea føler, at hun har fået mere harmoni i hingsten, som går ubesværet rundt på de store baner. 

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann med AK’s Crowney. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Fjerdepladsen blev tyske Nisse Lüneburg med Look At Me R e. Jimy/Baloubet du Rouet. På femtepladsen blev det endnu en dansk ekvipage. Her var det nemlig Konstantin Deeken Künnemann med AK's Crowney e. Cartani 4/San Patrignano Cassini (opdr. Peter Carstensen/Fam. Künnemann). 

23-årige Konstantin og AK's Crowney må siges at være det perfekt match og sammen var de blandt andet på det danske EM-hold i Riesenbeck i sommers, og i dag viste de endnu engang hvordan en stor bane skal rides til perfektion. 

Både Jack Ray Nielsen med Gerdings Rockmama e. Rockland/Cajus (opdr. Rudie Teglenhof/Jens Peder Pedersen), Christine Thirup Christensen med Vedric e. Hurlevent de Breka*Hn SF/Pamphile og Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny e. Chacco-Blue/Caretano Z red også fejlfrit i omspringningen og blev placeret som henholdsvis nr. 6, 8 og 10. 

Se resultatet fra klassen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner