Ludger Beerbaum har store planer for nyt ridecenter

16-02-2021 18:26

Annika Knudsen Lorentsen

Topspringrytter Ludger Beerbaum har planer om at opføre et nyt ridecenter i den tyske by Hörstel, foruden hans nuværende anlæg Riesenbeck International, det sker efter han for kort tid siden indgik i et partnerskab med Helgstrand

Copyright Ridehesten.com
Ludger Beerbaum ved OL i Rio i 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en lokal tysk avis rapporteres det, at den tyske springrytter Ludger Beerbaum har store planer for et nyt ridecenter nær hans nuværende ridecenter, Riesenbeck International, som ifølge tidligere oplysninger også står overfor en udvidelse. 

Det nye ridecenter bygges på 16 hektar, hvor der opføres flere faste stalde, flere ridehaller og flere udendørs ridebaner, samt flere beboelsesbygninger. Derudover skal der laves en separat dyreklinik, en karantænestald og en hingstestald. Samlet set skal der være plads til 150 heste. Projektet er drøftet i det lokale byråd, men der er endnu ikke en endelige godkendelse på plads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Planen med det nye center er ifølge det tyske medie St. Georg, at Beerbaum vil være vært for flere arrangementer, men frem for alt intensivere hestehandlen. 

– Hesten vil blive en økonomisk faktor i regionen. Det spænder fra opdræt til trænings af unge heste, til dyreklinik og andre tjenester, ligesom der vil blive uddannet personale og skabt nye jobs. Alt dette kan meget vel blive realiseret i dette nye projekt, så nu skal planerne blot godkendes, fortæller han.

I januar måned blev det offentliggjort at Ludger Beerbaum Stables og Helgstrand Dressage havde indgået et samarbejde, og dermed skabt Global Equestrian Group. Den sammenslutning kan I læse mere om her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen