Maidens Blush hjem til Berleburg

06-11-2022 10:01

Det tidligere auktionsføl Maidens Blush DWB er nu rykket ind i samme stald som sin far, nemlig hos Nathalie zu Sayn-Wittgenstein på Berleburg

Copyright Ridehesten.com
Maidens Blush på Dansk Varmblods Elitefølauktion i 2018. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som føl blev Maidens Blush e. Blue Hors Fifty Cent/ L'Espoir (opdr. Steen F. Andersen og Dorte R. Schmidt) handlet på Dansk Varmblods Elitefølauktion og fik således tilnavnet DWB. Det var daværende landstræner i dressur, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der spottede hoppeføllet, og hun blev enig med sin samarbejdspartner Helle Mørkøv Kristensen om at købe hoppeføllet i fællesskab.

Maidens Blush DWB er vokset op på Stutteri Horsebo hos Helle Mørkøv Kristensen og er som 4-års blevet trænet til sadelkåring af Ida Hofman-Bang og blev kåret i RDH.

Copyright Ridehesten.com
Maidens Blush DWB og Ida Hofman-Bang ved sadelkåringen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen er sidenhen flyttet til Fisker Dressage, hvor beriderelev Carl-Christian Savola har redet den til egnethedstesten, hvor Maidens Blush DWB opnåede 8,5 for skridt og 8,0 i alt andet.

Derefter kom tiden til næste afsnit for den unge hoppes liv, der for nylig er installeret i stalden på Berleburg, hvor også hendes far Blue Hors Fifty Cent dagligt trænes af sin ejer, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

Hun fortæller, at hun er glad for nu at have fået sit auktionskøb i stalden, og at Maidens Blush har et fantastisk temperament og på mange måde ligner sin far i den alder.

Copyright Ridehesten.com
Maidens Blush DWB under Carl-Christian Savola ved egnethedstesten på Vilhelmsborg. Foto: Rdehesten.com/Kristine Bojsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald