Maria Schou flytter udenlands

26-10-2022 06:03

Charlotte Berwald

I mange år har springrytter Maria Barnewitz Schou blandet sig helt i toppen til de store mesterskaber. Som 10-årig vandt hun sin første guldmedalje til DM på ponyen E.T. Starmover, og siden da er det kun gået fremad for den unge, talentfulde rytter

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Maria Barnewitz Schou flytter i løbet af november til Holland for at dygtiggøre sig yderligere i springning.
– Jeg har længe gerne villet til udlandet og her føler jeg at jeg har fundet det rigtige sted. Det bliver vildt spændene og jeg håber på at jeg kommer til at lære en hel masse, udtaler hun. 

Drømmer om endnu mere erfaring
Erfaring er ellers ikke noget Maria mangler. Hun er blevet Danmarksmester intet mindre seks gange og har været Nordisk Mester tre gange. Derudover har hun også et hav af sølv- og bronzemedaljer.
– Jeg tror jeg har fået medalje til DM og NM omkring tyve gange, udtaler hun. Herhjemme har jeg primært fokuseret på at uddanne unge heste og det er det samme jeg skal i Holland. Jeg får mulighed for at ride endnu flere stævner dernede og få nogle flere runder i kroppen, siger hun.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fremtidsplanerne
Jeg ved ikke, hvor lang tid jeg er afsted. Hvis jeg falder godt til, så bliver det nok lang tid. Det bliver fedt at komme derned og komme i gang. Jeg har Sati (Satelittenflieger K. red.) e. Stolzenberg/ ScudoII  og Chandler e. Cornet/ Polany med mig, udtaler hun.

Vi ønsker Maria Schou held og lykke med opholdet i udlandet.

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner