Marshall i top med sin nye rytter

21-11-2022 13:18

Annika Knudsen Lorentsen

Tidligere i år købte østrigske Nicola Ahorner DV-hesten Marshall Bell, som vandt guld ved VM i Herning med Daniel Bachmann Andersen. Nu har den nye ekvipage vundet deres første stævne sammen

Copyright Ridehesten.com
Nicola Ahorner og Daniel Bachmann Andersen sammen med Marshall-Bell ved VM 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Østrigske Nicola Ahorner vandt sin første start ved den danske heste Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino (opdr. Tina Christoffersen og Nicolai Jepsen).  

Den danske hest er tidligere blev redet af danske Daniel Bachmann Andersen, som nu støtter Nicola Ahorner i sin udvikling med Marshall.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel har uddannet Marshall med stor succes, og i sommers var Marshall retur hos Daniel for at deltage ved VM i Herning. Allerede tidligere på året havde familien Ahorner købt Marshall, men de gav Daniel chancen for at ride ved verdensmesterskabet på hjemmebane og overtog først tøjlerne igen efter VM. Ved VM var Daniel og Marshall med til at vinde guld med det danske hold. 

Det var ved den nationale turnering i Weikersdorf, Østrig, at Nicola Ahorner i weekenden red sin første start. Ekvipagen deltog i en Intermediaire II og vandt med 72,412 procent. Nicola har fornyligt offentliggjort, at hun ved internationale konkurrencer i fremtiden vil repræsentere Israel, så formodentligt får vi snart Marshall at se under det israelske flag. Se Nicolas opslag om ekvipagens sejr nedenfor.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen