Martins polske succes

13-03-2015 22:47

Den danske springrytter Martin Dinesen Neergaard har denne weekend de tre heste Windsor NL, Contador og Ladina med til det trestjernede CSI-W Cavaliada i Warszawa, Polen, og allerede på stævnets første dage er det blevet til flere placeringer i toppen

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard og Windsor NL ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2015.

Torsdag blev det til to fjerdepladser. Først i en 140 cm klasse på Windsor NL med nul fejl i omspringningen i tiden 27,60 sek., og derefter i en 145 cm klasse på Ladina e. Ladas/Coronado (opdr. Steffen Ravn) efter en fejlfri runde i tiden 57,70 sek. I denne klasse var dansk varmblodshesten Harry K e. Equest Carnute/Robin Z II, der er avlet, uddannet og solgt af Søren Knudsen, også til start og opnåede en tredjeplads med tyrkiske Derin Demirsoy i sadlen med nul fejl i tiden 56,11 sek.

I fredagens første klasse, 140 cm, sprang Martin og Windsor NL sig til en flot tredjeplads med nul fejl i tiden 56,10 sek., og på Ladina blev det til en femteplads i samme klasse med nul fejl i tiden 57,69 sek. Også i fredagens anden klasse blev det til placering, da Martin på Contador kom fejlfrit gennem omspringningen i tiden 40,05 sek., hvilket rakte til en fjerdeplads i 150 cm klassen. I samme klasse blev det til fire fejl i hovedspringningen for Derin Demirsoy og Harry K og en placering som nummer 12.

Se flere resultater HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald