Massiv dansk succes i Drammen

22-04-2016 13:23

En stor del danske springryttere har i denne uge taget turen til Drammen i Norge, for at ride Spring Tour. Ved torsdagens klasser, var både Martin Dinesen Neergaard og Andreas Schou helt med i toppen af placeringerne

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou på Allstar

Martin Dinesen Neergaard kom i den grad godt fra start ved stævnet i Drammen, da han og hoppen, Darena MB e. Canturano/Almox Prints J red sig direkte ind på en førsteplads i CSI3* Silver Big Tour i tiden 24,41 sekunder. Det blev dog til mere dansk islæt, da også andenpladsen blev indtaget af en dansker, i det at Sofie Halling på Jos Qurios e. Quantum/Royal Z II red sig ind i tiden 24,75 sekunder. 

I CSI3* Gold Small Tour, 135 cm, blev det til endnu en dansk topplacering, da Linnea Ericsson-Carey på Pacome des Plains e. Fetiche du Pas SF red sig ind på en andenplads, med under et sekundt til vinderen af klassen. I samme klasse placerede Thomas Sandgaard på de Semilly Edition e. Diamant D SE/Exorbitant som nummer 5. 

I torsdagens sidste klasse, CSI3* Gold Big Tour, 145 cm, blev det til en tredjeplads for Andreas Schou på Allstar, blot 0,75 sekunder efter klassens nummer et.

Se de mange danske resultater og placeringer HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen