Danske junior- og ungryttere klar til EM-springning

14-07-2010 15:01

Maja Golles

De danske junior- og ungryttere samt en rytter i kategorien children er klar til at forsvare de danske farver ved EM i springning i Haras De Jardy i Frankrig den 14. – 18. juli. 5 juniorryttere, 3 ungryttere og en children-rytter er klar på de franske springbaner
Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard er med Ramanoff en af de deltagende junior springryttere ved EM i springning i franske Haras De Jardy. (Foto: Ridehesten.com)

EM i springning for junior- og ungryttere byder på 5 dage med masser af spændende springning. Den 14. juli er der individuel kvalifikation til finalerne, mens den 15. og 16. byder på holdkonkurrencerne. Lørdag den 17. er der individuel children-finale og ”trøst”-klasser for de junior- og ungryttere, der ikke er kvalificeret til de individuelle finaler, der afvikles søndag. Danske deltagere ved EM i springning 2010: Ungryttere: Thomas Hougaard/La Kendra Rikke Andersen/La Costa Frederikke Hvidberg-Rønje/ Sarah De Saint Pierre Junior: Alexandra Sisseck/Baileys-BH Martin Dinesen Neergaard/Ramanoff Camilla Ernst/Rivaro Kasper H. Hansen/Silver Christiane Tetzlaff/Womack Van’t Oud Vliegeld Reserve: Mie Daugaard Reimer/Rosina Mosebo Children: Tia Maria Kjærsfeldt/Cancan 4 (Kilde: Dansk Ride Forbund)

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing