Medaljer til danskerne ved NM i military

18-09-2016 18:56

Det var i dag den sidste dag for den tredages lange konkurrence i NM military, og det med en del dansk succes. For både seniorer, junior/ungrytterne og for ponyrytterne var der medaljer med hjem til Danmark

Copyright Ridehesten.com
Det danske seniorlandshold der fik bronze ved dette års NM i military. Foto: privat

For seniorerne blev det danske Ole Bay Jensen med hesten Harry Potter der tog guldet med hjem til Danmark ved NM i den CIC2*-klasse. Sølvet gik til Norge med rytteren Hans Bauer og hesten Præstegårdens Leopold. Bronzemedaljen gik også til en dansker – det blev Anne-Dorte Möller med Mr. Chaplin der blev beæret med denne sejr.

Desuden formåede det danske seniorhold også at score bronzemedaljen, til trods for gårsdagens udfordringer i terrænet. Holdet bestod af følgende ryttere: Ole Bay Jensen med Harry Potter, Anne-Dorthe Möller med Mr. Chaplin, Cecilie Eriksen med Calvin og Niels Goldschmidt med Lasse. Holdkonkurrencen blev vundet af Sverige og Norge fik sølv.

Der var ligeledes stor dansk succes hos junior/ungrytterne, hvor danske Sara Bech Strøm med Dicte Aldrup formåede at ride sig til bronzemedalje i dagens sidste del af konkurrencen.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Nordic Baltic Eventing Championships 2016

Pony-rus

For de danske ponyer der var til deltagelse ved dette års Nordiske Baltiske Mesterskab, var der ligeledes stor succes. Efter dagens ridebanespringning som er sidste del af den tredages lange konkurrence, kunne guldvinder Victoria Suzette Kahr med Søndermarkens Julius nemlig stille sig på skamlen og Dannebrog kom atter til tops.

Ponyrytterne formåede ligeledes at høste sølv med hjem til Danmark i holdkonkurrencen. Holdet bestod af følgende ryttere: Astrid Vibe Skovgaard med Kalybso OX, Camilla Kofoed-Dam med Paradisets Jolene, Louise Dyhr Andreasen med Frydenssangs Mylord og Nicole Hauskov Badihi med Cadiz.

Lige uden for medaljerækken placerede Astrid Vibe Skovgaard sig med ponyen Kalybso OX, der fik en flot fjerdeplads i NM-konkurrencen.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Nordic Baltic Eventing Championships 2016

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen