Merrald og Blue Hors Zatchmo i Grand Prix-sejr

04-12-2021 15:15

Blue Hors' internationalt succesfulde rytter Nanna Skodborg Merrald har taget turen til landsstævne i Sportsrideklubben Aalborg i denne weekend for at starte Jysk Mesterskab i Grand Prix med hingsten Blue Hors Zatchmo, og de to har allerede sat en meget stærk vinderkurs

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

B-stævnet i dressur i Sportsrideklubben Aalborg har trukket mange startende fra hele landet, som i denne weekend konkurrerer i Jysk Mesterskab i de tre niveauer Middelsvær, Svær og Grand Prix. 

Lørdagens Grand Prix er netop afviklet, og her har dommere og publikum set flere lovende ekvipager – debutanter og flere med lidt mere erfaring.

Nanna Skodborg Merrald og den 12-årige hingst Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/ Donnerhall er et nyt makkerpar, og de har kun to hjemmebanestævner på deres fælles CV.

Copyright Ridehesten.com
Jeanne Högberg og Astoria. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Det er blevet til sejr i Intermediaire II såvel som Grand Prix, og i dag i Aalborg leverede ekvipagen et ridt, der gav dem en ny Grand Prix-rekord på hele 77,500 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressages svenske rytter Jeanne Högberg besatte andenpladsen på den blot 9-årige svenskfødte hoppe Astoria e. Sir Donnerhall II/ Quaterback med 74,767 %. De blev efterfulgt af Anne Troensegaard fra Vallø Sportsrideklub på tredjepladsen med 73,367 % opnået med den 11-årige danskavlede trakehnervallak Kipling TSF e. Hofrat/ Hohenstein (opdr. Peter Christensen).

Berider Dennis Fisker besatte både fjerde- og femtepladse, og det gjorde han med den nu 17-årige hingst Delatio e. De Niro/Rubinstein med 71,366 % samt den 14-årige M & M's e. Michellino/ Victory (opdr. Nils Dalsgaard Sørensen), som Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i en årrække har ejet, uddannet og start Grand Prix på. Ekvipagen opnåede i dag 67,467 %.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Løbet resultat i Jysk Mesterskab i Grand Prix.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen