Messen Hest & Rytter meldes i topform

04-02-2012 15:58

Signe Wiese

Torsdag den 8. marts kl. 15 lukkes dørene op til verdens største hestearrangement af sin art, messen Hest & Rytter, i MCH Messecenter Herning og arrangørerne melder om et forrygende stand-salg op til messestart
Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblods Hingstekåring og messen Hest & Rytter er årets suverænt største begivenhed i Heste-Danmark. (Foto: Ridehesten.com)

Messen Hest & Rytter afvikles sammen med Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning fra den 8. - 12. marts og hallerne i det store Messecenter vil også i 2012 bugne af stande med alt fra rideudstyr og foder, til biler, hestetrailere og staldinventar - kort sagt alt hvad man overhovedet kan forestille sig, der hører til hestebranchen. Til Hest & Rytter 2012 er salget af stande gået helt forrygende, og MCH Messecenter Herning melder om stort set udsolgt i hallerne med rideudstyrsstande, hvilket ikke er noget messecenteret har oplevet før. Også i hallerne med biler, trailere, standinventar og lign. er salget gået fornuftigt, og opbakningen fra udstillerne har været flot, hvilket projektchef fra MCH Messencenter Herning, Anders Ladefoged Mortensen, er rigtig glad for. - Det viser at Hest & Rytter er Danmarks vigtigste salgmesse - ikke kun for alle hestepigerne, men for hele ride- og hestebranchen, siger Anders Ladefoged Mortensen. Anders Ladefoged Mortensen forventer at ca. 270 udstillere vil vise deres produkter frem på Hest & Rytter 2012, hvilket er lidt flere end i 2011. Til Hest & Rytter 2012 er der flere nye tiltag, der kommer messens besøgende til gode. Som noget nyt bliver hallerne åbnet allerede torsdag fra kl. 15, hvor der vil være 1/2 pris på entréen. Derudover vil der også være 1/2 pris på entréen søndag. Forsikringsfirmæt First Horse præsenterer i samarbejde med MCH Messecenter Herning en spændende seminarrække, med fokus på hestevelfærd og med mulighed for at blive klogere på en række områder i forbindelse med ridning, træning og forebyggelse af skader. Magasinet Ridehesten præsentere et stort tema i Ridehesten marts 2012, hvor du kan få en forsmag på alt det du kan opleve i løbet af Dansk Varmblods Hingstekåring, og hele 14 sider i temæt handler kun om alle de nyheder, du kan opleve på Hest & Rytter 2012. På Hest & Rytter hjemmeside kan du allerede nu se en liste, over de mange udstillere, der har meldt deres ankomst i Herning til marts, og også den store Messeguide, der udgives i forbindelse med Hest & Rytter-messen, giver dig det store, forkromede overblik.

Læs stort TEMA om hingstekåringen og Hest & Rytter 2012 i næste nummer af Magasinet Ridehesten

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev