Mesterskabet godt fra start

30-01-2015 21:56

Her til aften gik starten ved DRF-mesterskabet i springning indendørs for juniorer og seniorer, mens ungrytterne kommer på banen på Vilhelmsborg i morgen

Inden første afdeling af mesterskabet for juniorer og seniorer, blev der afviklet tre runder i bronze tour, to runder silver tour og en runder gold tour.

Bronze tour blev vundet af henholdsvis Ida Haahr Meineche på Grøndalgaard's Aurora e. Ulrich Z/Lando, Josephine Bøgh på Laurenz 29 e. Casall/Laurin og Morten Bennetsen på M.B. Hopla's Highlight e. Heartbeat/Ratio.

I silver tour var det henholdsvis Cristine Larsen på Lundsgårdens Cashmear e. Casir Ask/Fanal Prydsholm og Camilla Fliedner Ernst på Rivaro e. Rheinsberg/Lerano, der løb med sejren.

Norske Kevin Melby på Lycorada snuppede sejren i gold tour.

Dernæst var det tid for første afdeling af DRF-mesterskabet for juniorer, hvor det blev Benedikte Rie Truelsen på Qunnie, der vandt foran Clara Hallundbæk på Quimono De La Roque e. Kannan/Quick Star på andenpladsen og Christina Nielsen på Couleur Queen e. Couleur Rouge/Pilot på tredjepladsen. Søndag skal juniorerne på banen igen i mesterskabets finaleklasse.

Aftenens sidste klasse var første afdeling af DRF-mesterskabet for seniorer, som blev vundet af Andreas Schou på Allstar e. Oklund/Peter Pan, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Maja Juhl Sørensen på Gammelbys Chatel e. Quebec/Corlando og Rikke Thingholm på Le Mans e. Lambrusco Ask/Schwedengruss. Seniorernes finaleklasse går allerede i morgen aften.

I morgen lørdag gælder det som skrevet blandt andet seniorernes finale, ungrytternes første afdeling og flere andre spændende klasser, herunder en veteranklasse for heste over 15 år.

Der er gratis entré alle dage, og stævnet kan også følges via live streaming HER.

Se flere resultater HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen