Mette har fast greb om føringen

12-07-2014 20:24

I dag blev springdelen af junior- og ungrytternes DRF-mesterskab i military afholdt. Mette Rise Christiansen og Camelot Damgaard var igen i dag den bedste dansker, og fører nu med 50,6 strafpoint

Copyright Ridehesten.com

Bianca Walton klarede sig igennem banen med bare 4 fejl, og ligger nu nummer to med 58,4 strafpoint. Mai Kaas og Party Hesteklewa er med 12 fejl i dag røget ned på en tredjeplads med samlet 59,8 strafpoint.

Klassen som også er en international CIC* klasse føres af Julia Krajewske med Chuppa Chup fra Tyskland. Parret red med 1 tidsfejl i dag og fører med 41,3 strafpoint.

Den afgørende terrændel finder sted på Lundegården, Høsterkøb i morgen.

Se alle resultater her.

Kilde: DRF


 

Info

Military-DM for junior- go ungryttere

Junior- og ungrytterne kæmper i et samlet DRF-mesterskab, som afvikles i den internationale CIC*. Den bedste dansker i klassen vinder mesterskabet. CIC* dressur blev redet fredag i et program, der svarer til LA2. Lørdag skulle junior- og ungrytterne springe en 115 cm høj bane, mens de søndag skal gennemføre terrænsspringningen. I terrænet skal rytterne ride de 21 forhindringer med en gennemsnitsfart på 520 m/min.

I dressuren omregnes de opnåede procenter til strafpoint, mens strafpoint i springningen regnes på samme måde som i ridebanespringning med 4 strafpoint for nedslag og stop. I terrænet koster et stop 20 strafpoint.

Det afgørende terrænridt er om søndagen i Høsterkøb, på den smukke ejendom Lundegården.

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald