Mosegaard er ny elitesportschef

24-10-2022 15:16

Annika Knudsen Lorentsen

Annette Mosegaard er blevet ansat som ny elitesportschef i springning hos Dansk Ride Forbund, og starter i sin nye stilling i 2023

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

DRF ønsker på sigt at være blandt verdens bedste nationer i ridebanespringning, og vi ønsker at kunne konkurrere om medaljer ved både EM, VM og OL. Det kræver stærke strategiske pejlemærker og tydelige prioriteringer, at løfte dansk springsport op i øverste internationale liga.

Fra 1. januar 2023 vil Annette Mosegaard sta° i spidsen for talent- og elitearbejdet i springning i Dansk Ride Forbund, og sammen med landstrænerne, holdlederen og administrationen i Brøndby ligger der et rigtig spændende arbejde foran den ny elitesportschef.

– Jeg glæder mig til arbejdet og vil gøre hvad jeg kan, for at springsporten udvikler sig i en positiv retning. Der er stort potentiale i sporten og det styrker vi bla. ved at have en rød tra°d igennem talent- og elitearbejdet, og arbejde struktureret med stor transparens og a°benhed, fortæller Annette Mosegaard om de nye udfordringer som elitesportschef for springning.

Ogsa° landstræner Bo K. Møller ser frem til det nye samarbejde:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig til et spændende samarbejde med Annette, hvor vi i landstrænerteamet kan fortsætte udviklingen af vores ungdomsafdeling, samt arbejde for at vores topryttere kan komme op pa° et endnu højere niveau.

DRF’s direktør Morten Schram Rodtwitt er rigtig godt tilfreds med ansættelsen af Annette Mosegaard:

– DRF har høje ambitioner for dansk springsport, og elitesportschefen spiller en central rolle i planlægningen af de mange indsatser i talent- og elitearbejdet, samt i forhold til samarbejdet landstrænerne og springsportens mange stærke aktører og interessenter. Annette har en solid og alsidig baggrund og forskellige kompetencer vi kan bruge, dette samtidig med indsigt i springsporten og en forsta°else for sportens mange dynamikker. Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde med Annette, siger Morten Schram Rodtwitt.

/Dansk Ride Forbund

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner