Nations Cup: Målet er en podieplads

29-09-2019 08:03

De unge danske springtalenter rider i dag på banen ved Nations Cup-finalerne i Opglabbeek, Belgien. Ridehesten.com har snakket med juniorrytter Caroline Rehoff Pedersen, der er klar til at kæmpe for podiepladsen

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen, Foto Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Ridehesten.com, i går, snakkede med Caroline Rehoff Pedersen stod det klart, at målet er en podieplads, når det danske juniorhold rider på banen ved Nations Cup i eftermiddag.

Det danske juniorhold bestående af Anna Weilsby, Caroline Rehoff Pedersen, Gustav Christian Jacobsen og Maria Barnewitz Schou vandt altså kvalifikationen med 12 deltagende hold, hvor de seks bedste er videre til Nations Cup-finalen på søndag.

–Vi skal gøre vores bedste. Jeg rider på banen for at vinde, og jeg forventer de andre gør det samme, sådan indleder den ambitiøse og målrettet rytter, Caroline Rehoff Pedersen samtalen, og fortsætter: – Første dag viste vi vores styrker, og vi blev faktisk klar over, at muligheden for at vinde, er der. Vi har faktisk en chance, så nu skal vi bare gøre vores bedste. Men det vil være en sensation, hvis vi kunne gå hen og vinde, fortæller Caroline.

Vejret er lettere køligt, og en 15-16 grader i belgiske Opglabbeek. Vejret har været lidt ustadigt med en del regn, og vejrudsigten siger da også regn i dag, så der krydses fingre for tørvejr og solskin, når de danske ryttere rider på banen.

De bedste seks hold er videre til dagens finale, men alle resultater nulstilles forud for konkurrencen. Det betyder, at alle hold står lige, når der skal kæmpes om placeringerne. Belgien og Tyskland er i særdeleshed nogle af de stærke nationer, som de danske ryttere frygter mest.

Caroline Rehoff Pedersen fortæller blandt andet, at rytterne, i går, fokuserede på at hvile sig og mentalt forberede sig på konkurrencen i dag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi hviler os i dag, og så har vi haft en let træning med landstræneren. Vi ved godt, hvad vi skal gøre, når vi rider på banen. Vi er heldigvis et rigtig godt hold, der er gode venner. Så vi præsterer som et hold. Vi spiser sammen, og ser hinanden ride og støtter altid hinanden, og det er vigtigt, slutter Caroline Rehoff Pedersen

Det er sidste stævne i udendørssæsonen, og det er samtidig sidste junior-år for Caroline og Anna Weilsby, så for de to ryttere betyder det ekstra meget at vise, hvad de duer til inden ungrytter-årene og lidt højere baner venter forude.

Ved Nations Cup-finalerne i Opglabbeek, Belgien, rider de danske ryttere på banen:

Juniorholdet fra kl. 14.00

Ungrytterne fra kl. 16.00

Ponyrytterne fra kl. 09.30

Se start – og resultatlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen