Nations Cup-sejr til danske youngriders

27-04-2018 21:08

Camilla Tiefensee Schrøder

Tyskerne kom ikke i nærheden af at slå det danske youngrider-hold af pinden i fredag aftens Nations Cup-springning i Tjekkiet

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh og Laurenz 29. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Aftenens flotte ridt af Melissa Fobian/Calvin K, Simone Hansen Scherff/Carlisca M, Helena Skare Viller/Atlantico 0012 og Josephine Bøgh/Laurenz 29 sikrede det danske youngrider-landshold sejren i Nations Cup-springningen ved det internationale stævne i Zduchovice, Tjekkiet.

Med sammenlagt 16 fejl efter to runder vandt de med et stort forspring til tyskerne på andenpladsen, som endte på 24 fejl. Kun en enkelt tysk rytter formåede ud over Josephine Bøgh og Laurenz 29 at ride to fejlfri runder på banen, hvor meget få ryttere kom igennem uden fejl. Helena Skare Viller og Atlantico var fejlfri i omspringningen, og det danske hold leverede i det hele taget det mest stabile resultat med færrest udsving.

Se resultatlisten.

Juniorholdet kom rigtig godt fra start og lå nummer to efter første runde med i alt 10 fejl og fejlfri runder fra både Maria Barnewitz Schou/Seana og Cecilie Amdi Juul/Landlysts Valian. Men i anden runde blev det desværre til mange nedrivninger, og med slutresultatet på 40 fejl mistede de deres placering i toppen. Pigerne har dog klaret sig rigtig godt i stævnets individuelle klasser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Nations Cup-stævnet fortsætter med flere individuelle klasser lørdag og søndag.

Se start- og resultatlisterne.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald