Nørheden 3'er i Youngsterklasse

04-09-2022 19:16

Christine Krogh Frausing
Skribent

Mathias Nørheden Johansen har i denne uge været til start ved det internationale stævne i Tyskland, hvor det i dag blev til en placering i youngsterklassen

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen er i denne uge til start ved det internationale stævne i Ising am Chiemsee, Tyskland, hvor han i torsdags blev placeret med Messtharga PS e. Messenger/ Conthargos i en youngsterklasse. Her red en fejlfri runde i tiden 58,51 sekunder, imens klassen blev vundet af tyske Helmut Schönstetter og EIC Anton SBK Z e. Arko/ Quintero, der red fejlfrit i tiden 57,79 sekunder. 

I dag gentog han succesen, og tog dermed en tredjeplads i dagens youngsterklasse for 6-års heste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Banen var 130 cm, og seks ud af de tyve ryttere kom fejlfrit igennem. Her var Mathias Nørheden Johansen og Messtharga PS hurtige nok til at blande sig i toppen af klassen, da de med en fejlfri runde og en tid på 31,96 sekunder, kom kort efter andenpladsen der red i tiden 31,49 sekunder. Klassen blev vundet af grækeren Angelos Touloupis, der red fejlfrit i tiden 28,78 sekunder. 

Derudover stillede Mathias til start i en 145 cm klasse med Camelot 124, hvor de havde en flot fejlfri hovedrunde, men desværre sneg der sig 4 fejl ind i omspringningen. 

Se resultatet for stævnet her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald