Nu har alle hingste været på trekantsbanen

25-10-2018 15:55
Avl

Ved hannoveranerhingstekåringen i Verden i dag er godt 100 unge hingstekandidater blevet fremvist på den trekantede græsbane. Flere dressurhingste har skilt sig positivt ud af mængden

Den traditionsrige torsdag ved hannoveranerhingstekåringen i Verden består fra morgenstunden af fremvisning af hingstene i trav på trekantsbane og opstilling foran dommerne samt skridt på fast bund. I over fem timer uden pause blev publikum og dommere præsentere for mere eller mindre interessante hingste, hvor der allerede nu tegnede sig et billede af flere særdeles gode hingste.

Det gælder for de spring- såvel som de dressurbetonede hingste, at de her i eftermiddag fremvises i longe i Niedersachsenhalle, hvor et fagpublikum bestående af hingsteholdere, hestehandlere, ryttere og ikke mindst avlere betragter hver hingst med lige så kritiske øjne som avlsledelsen. I morgen fortsætter kåringen med løsvisning af dressurhingste og løsspringning af springhingstene.

Danske Blue Hors fremstillede kat.nr. 46 e. Dancier/ Highness, mens Helgstrand Dressage fremstillede kat.nr. 94 e. Veneno/ FIdertanz. Dagen har også budt på unghingste efter danskejede fædre som Favorit Ask, Franklin, Fürstenball, Fürsten-Look, Blue Hors St. Schufro og Blue Hors Zack samt DV-hingsten Sezuan.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen