Ny formand for Militaryudvalget

23-01-2015 07:19

Militaryudvalgets nye formand er Christian Struck, der tidligere har været holdkaptajn for senior-militarylandsholdet fra 2006 til 2013

Copyright Ridehesten.com

Militaryudvalgets nye formand er Christian Struck fra Randbøldal nær Vejle. Christian brænder for militarysporten, og har været holdkaptajn for senior-militarylandsholdet fra 2006 til 2013. Christian har et indgående kendskab til udvalgsarbejdet fra hans tidligere stilling i Dansk Ride Forbund som koordinator for bl.a. militaryudvalget. Derudover er Christian international teknisk delegeret og national A-banedesigner, og har blandt andet designet banerne til flere store militarystævner og -mesterskaber herhjemme.
Disciplin i fremgang 

Christian arbejder til daglig hos Blue Hors som Sport- og Eventmanager, og ud over den mere professionelle og officielle involvering i militarysporten har Christian en stor indsigt i sportens udvikling gennem sit netværk i ind- og udland. 

”Military har givet mig rigtig mange spændende og gode oplevelser gennem årene og i en tid, hvor sporten er i fremgang i Danmark, glæder jeg mig utrolig meget til aktivt at kunne bidrage til den fortsat positive udvikling,” fortæller Christian. 

Det er ikke kun Christian selv, der har en lang historik inden for militarysporten. Hans kone, Anne-Mette Binder, er international FEI-dommer, underviser på FEI-officialkurser og har været medlem af FEI’s military-udvalg. Deres søn, Jakob, er i beriderlære i en militarystald i Tyskland og Christians søster, Julia Otto, er stævnedirektør for det store CCI4*-stævne i Luhmühlen, Tyskland.

/DRF.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing