Ny hingst til Aggesen/Helgstrand

08-02-2010 11:47

Britt Carlsen

Avl
Andreas Helgstrand og Jens Peter Aggesen har tilføjet endnu en spændende unghingst til deres hingstekollektion - en søn af Brentano II
Copyright Ridehesten.com
Hingstestation Helgstrand / Aggesen har købt den meget lovende unghingst BELSTAFF F: BRENTANO II MF: DE NIRO - MMF: WELTMEYER. BELSTAFF er kåret i Oldenburg i 2009.

Jens Peter Aggesen og Andreas Helgstrand har købt en ny unghingst Belstaff e. Brentano II/De Niro/Weltmeyer der er kåret i Oldenburg i 2009. Hingsten mor og mormor er afprøvet med høje karakterer for både gangarter og ridelighed samt også i springning, og hingsten selv fungere super under rytter. På morsiden er der statspræmiehopper i fem generationer. - Det er en stjernehest, siger Jens Peter Aggesen om den imponerende og meget velgående hingst der er 172 cm i stang. Johannes Westendarp uddanner hingsten i bedækningssæsonen, og hingsten bliver i Tyskland, idet der er truffet aftale om, at hingsten skal blive i Tyskland på hingstestation Böckmann i den kommende bedækningssæson. Det er endu uklart om hingsten bliver fremstillet i ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen