Ny hjemmeside til Equinito

15-04-2024 18:53

Nyopstartede Equinito, der har fokus på reproduktion, træning af unghesten og opstaldning af føl og plage, har fået en ny flot hjemmeside. Den er udviklet af Go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Mediehuset Wiegaarden

Copyright Ridehesten.com

Vidste du, at Ridehesten.com og magasinet Ridehesten er en del af Mediehuset Wiegaarden, som blandt andet laver hjemmesider?

Siden, du sidder og læser på netop nu, har vi udviklet fra bunden af her i huset. Ridehestens hjemmeside-løsning, Go2net, er nemlig en del af Mediehuset Wiegaarden, som ligger i Hobro, og ja, den er lavet til hestebranchen, men vores dygtige webteam laver hjemmesider til alle slags foretagender. Så uanset om du har et stutteri, en kennel eller er beslagsmed, mangler en hjemmeside til at vise dine kreative sysler eller din sprogskole, om du er privat person eller har en virksomhed, så kan vi hjælpe dig med en hjemmeside.

En af dem, som netop har benyttet sig af Go2net, er den nyopstartede dyrlægepraksis, Equinito. Her kombineres dyrlægepraksis med fokus på reproduktion, træning af unghesten og opstaldning af føl og plage. Equinito er stiftet af Lennart Lindberg og Cecilie Ventzel Jensen, og deres kerneværdier omfatter ordentlighed, faglighed og gennemsigtighed.

Vi vidste at Go2net eksisterede fordi vi jo kender Ridehesten og har besøgt hjemmesiden gennem mange år, så vi syntes at det var en god gensidig gestus at benytte dem, når vi nu er i hesteverdenen. Det har været en komplet upåklagelig service hele vejen igennem og vi er så glade for vores valg. Michael har været fantastisk til at hjælpe helt fra første dag af, og det har været mere hjælp til selvhjælp, hvor vi er blevet vejledt i hvordan vi selv kunne gøre tingene, hvilket har været helt perfekt for os, fortæller Cecilie.

Lennart Lindberg og Cecilie Ventzel Jensen har sammen etableret firmaet Equinito og de har indgået samarbejde med Randbøl Dressage Academy, som betyder at de holder til på Tørskindvej 70 i Randbøl.

Fakta
Let at opdatere og vedligeholde

Står du og mangler en ny hjemmeside? Eller får du grå hår, fordi den, du allerede har, er umulig at opdatere? Når du køber en hjemmeside hos Go2net, så ved du præcist, hvad du får.

Allerede første gang vi mødes, viser vi dig præcist, hvad det er, du får hos os. Det er ligesom, når man prøvekører en bil. Vi viser dig hjemmesideløsningen, og hvor nem den er at arbejde med, fortæller Michael Jensen, som har ansvaret for hjemmesideafdelingen hos Mediehuset Wiegaarden og har udviklet hjemmesideløsningen, Go2net, helt fra bunden.

Er din nysgerrighed vakt, så kontakt Michael Jensen på tlf. 99 400 444 og hør mere om mulighederne for din hjemmeside. Klik her for at se mere om go2net eller finde andre kontaktoplysninger. 

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner