Ny hjemmeside til Hesselhoej

20-02-2022 17:30

Trine Askjær-Jørgensen

Hesselhoej ved Anders og Hans Jørgen Hoeck har fået en ny flot hjemmeside fra go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Copyright Ridehesten.com
Forsiden på Hesselhoejs nye hjemmeside har bl.a. en flot introvideo i hele skærmens størrelse.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesselhoej er en EU-hingstestation, salgs- og uddannelsesstald beliggende i Asperup på Fyn. Hans Jørgen Hoeck, der er hestemand til fingerspidserne, startede virksomheden tilbage i 1997 og har drevet den med stor succes frem til år 2021.

I dag er virksomheden overtaget af sønnen, Anders Sjøbeck Hoeck, hvor Hans Jørgen stadig har det overordnede ansvar for virksomheden og hjælper til med den daglige drift. Resultaterne taler for sig selv. Gennem tiden har Hans Jørgen fremstillet flere hundrede hingste i både springning og dressur med fløjpladser og guldmedaljer til følge. Særligt hingstene Hesselhoej Down Town og Hesselhøj Donkey Boy, der har haft stor succes ved unghestechampionaterne og UVM, skal fremhæves.

På Hesselhoej tilbyder Anders og Hans Jørgen topmoderne faciliteter og professionel rådgivning til dig og din hest. Der er plads til 74 heste med to ridehuse, stor udendørsridebane og store folde samt mindre sand- og sygefolde og meget mere. De varetager følgende opgaver:

  • Heste tages i kommission med træning og salg for øje
  • Videreuddannelse af kvalitetsheste
  • Heste tages ind til alle former for kåring og championater
  • EU-hingstestation
  • Undervisning, kurser og clinics
  • Wellness i form af skridtmaskine, vandbånd, solarium

Tid til en ny og moderne hjemmeside

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med alle de fantastiske heste og hingste i arbejde og en ny sæson, der står for døren, synes Anders og Hans Jørgen, det var tid til en ny hjemmeside, så de er klar til netop dette.

– Vi har haft hjemmeside hos go2net i mange år og synes, altid at Michael yder en god service. Han går jo op i det med liv og sjæl, og man kan godt mærke, at folkene på Wiegaarden kender hestebranchen ud og ind. Derfor gav det god mening for os at få lavet fornyelsen af vores hjemmeside der, for det har altid været en god oplevelse, siger Hans Jørgen Hoeck og fortsætter:

– Vi har lavet noget af det nye selv, men fået hjælp til det mere tekniske arbejde. Den gamle hjemmeside er har fået et nyt layout og er blevet meget mere brugervenlig, f.eks. kan man nu bestille hingstesæd direkte via en formular. Vi er rigtig glade for resultatet. Det ser godt ud, og det betyder jo noget, at folk synes, det er lækkert at gå til. Vi handler med alle mulige mennesker, og nogle har jo også forstand på hjemmesider, så de kan godt se, at vi har gjort lidt ekstra for at gøre det lækkert og moderne.

Hesselhoejs nye hjemmeside bliver man bl.a. mødt af en rigtig flot introvideo på forsiden, der fylder hele skærmbilledet.

Copyright Ridehesten.com
Her er Anders og Hans Jørgen Hoeck med Hesselhøj Donkey Dollar. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen