Ny hjemmeside til Kystol

18-11-2017 21:24

Kystol har fået en ny, flot hjemmeside fra go2net, der ligesom Ridehesten og Ridehesten.com er en del af Wiegaarden Media

Copyright Ridehesten.com

Kystol ApS er din forhandler af staldinventar og udstyr til heste. Kystol har et stort udvalg af hestebokse, hestestalde, læskure og udebokse, ligesom der findes et bredt sortiment af udstyr og inventar til din heste-træning, både i form af springudstyr, skridtmaskine, men også anlæg af ridebane.

From horselovers
Bag Kystol Aps står parret Mogens og Mette Kystol Knudsen, der begge er passionerede hestefolk med mange års erfaring med hestehold. Der er derfor også mulighed for kyndig vejledning af Mette, som kender alle reglerne for indretning og brug af hestestalde og hegn.

Totalløsninger
Kystol ApS tilbyder alt lige fra et enkelt læskur, du selv sætter op, til en totalløsning, hvor du får leveret en færdigindrettet hestestald klar til brug.

Eneforhandler i Danmark
I 2008 overtog Kystol ApS eneforhandlingen af Cheval Libertés franske staldprogram i Danmark, og i dag forhandler Kystol en bred vifte af opstaldnings- og træningsfaciliteter til heste.

Nyttigt samarbejde
Kystol ApS har et tæt samarbejde med Poda Hegn Midtjylland ApS, der ejes og drives af Mogens. Mogens har ansat dygtige montører, der med en moderne maskinpark løser alle typer opgaver vedrørende opstilling af hestestalde, udebokse og læskure.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen