Ny hjemmeside til Stutsborg

10-09-2014 16:01

Stutsborg har fået en opdrageret, flot hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor du bl.a. kan læse om ridecentret, rideklubben, aktiviteterne og den nye breddecertificering

Copyright Ridehesten.com

Stutsborg Ridecenter ligger smukt placeret i et større skovområde mellem Farum og Lynge med direkte og fri adgang til statsskoven Farum Lillevang. Her har man tre ridehuse og flere udendørsbaner.

Her tilbydes både alm. rideskolehold, forskellige partordninger på rideskolens heste og ponyer, hensyntagende, kompenserende og handicapridning, samt dressur og springundervisningen, og opstaldning af heste. Derudover afholder man ridelejr hver sommer.

Stutsborg Rideklub er organisations-, sikkerheds- og breddecertificeret samt miljøcertificeret af Dansk Ride Forbund.

Rideskole og rideklub samarbejder om at gøre stedet til et rart, trygt og sikkert sted at være for både mennesker og heste.

Nu har Stutsborgs hjemmeside dertil fået en flot opgradering af Wiegaarden Media go2net – se siden på www.stutsborg.dk.

- Vi havde et godt samarbejde med Wiegaarden Media go2net, da vil lavede den sidste hjemmeside, og vi synes den nye hjemmeside er super flot, fortæller en tilfreds Peter Kirk Andersen fra Stutsborg.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen