Ny sejr til Helgstrand i Hagen

21-04-2013 18:37

Andreas Helgstrand slog i dag fast, at han og Akeem Foldager udgør en ny og spændende ekvipage, der er klar til at indtage den internationale udendørs sæson

Andreas Helgstrand og Akeem Foldager e. Akinos / Loran (opdr. Louise Høegh) slog til igen i dag som den nye stjerneekvipage på dressurhimmelen; en ekvipage der kan få en meget spændende udendørssæson med EM i Herning i sigte. På få dage har Andreas Helgstrand fået lavet en ny kür, som han knapt har haft tid til at øve, men det klappede alligevel i Hagen i eftermiddag, hvor dommerne belønnede ekvipagens kürpræstation med 79,575%. Andreas ser nu frem til at styrke samarbejdet med Akeem bl.a. med deltagelse i Mannheim og ved DM på Broholm.

På trods af en noget svagere præstation og flere fejl scorede amerikanske Stephen Peters og Legolas e. Laomedon / Florestan II 79,500% og var dermed tæt på den vindende ekvipage. Det er svært ikke at få tanken, at Peters fik en del forærende for at flyve fra Florida med Legolas for dette stævne hos Kasselmann, hvor hesten er købt. Næste Europæiske stævne for denne ekvipage bliver CHIO Aachen, hvor man sikkert vil få at se, om kvaliteten virkeligt holder til dette høje niveau.

Endnu en dansk ekvipage gjorde en glimrende indsats i Grand Prix Kür, nemlig Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Fabienne e. Blue Hors Future Cup / Rubinstein (opdr. HKH Prinsesse Benedikte), der for en meget solid præstation blev belønnet med 71,400% og en tiendeplads.

Se klassens resultat HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen