Ny vigtig støtte til springlandsholdet

22-08-2023 12:07

Annika Knudsen Lorentsen

Absolute Horsetrucks er ny sponsor for det danske springlandshold. Et landshold som er i en rivende udvikling, og som kan se frem til støtte fra den nye sponsor i første omgang til og med år 2026

Copyright Ridehesten.com
Fv. Andreas Schou og Christian Schou. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De senere år har de danske springryttere udvikling sig, og niveauet er blevet hævet, således, at seniorlandsholdet nu består af flere meget erfarne ryttere på internationalt topniveau. Den fremadgående udvikling, og hele strukturen omkring landsholdet er blevet mere omfattende, og for at fortsætte denne fremgang, har Absolute Horsetrucks valgt at støtte seniorlandsholdet i springning med en økonomisk indsprøjtning til og med 2026. 

– Vi er meget stolte over at kunne støtte op om landsholdet. Det er et landshold, der står vores hjerte meget nær, og vi er utrolig glade for at kunne bakke op om alle rytterne og om DRF på denne måde. Vi ser frem til nogle gode sæsoner med spændende mesterskaber og dygtige ryttere, der altid repræsenterer Danmark på bedste vis, fortæller Christian Schou fra Absolute Horsetrucks.

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard, en af rytterne på det danske landshold, her med Disney Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med Absolute Horsetrucks som officiel sponsor for det danske seniorlandshold i springning, er der de kommende år endnu bedre muligheder for f.eks. at sikre pladser ved vigtige internationale stævner og øge synligheden for DRF og landsholdet i både ind- og udland. DRF’s direktør, Morten Rodtwitt er begejstret for det nye samarbejde:

– Det betyder utrolig meget for DRF at have indgået en aftale med en virksomhed som Absolute Horsetrucks. Det giver os mulighed for, at kunne fortsætte vores indsats i springsporten, som vi indenfor det seneste år virkelig har set bære frugt på både elite- og amatørplan. Vores samarbejde med stærke, branchekendte virksomheder som Absolute Horsetrucks, er med til at sikre den løbende udvikling i hele ridesporten – og det har vi brug for, for at fortsætte den gode stime.

Copyright Ridehesten.com
Morten Rodtwitt. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

I næste uge skal det danske landshold til start ved EM i Milano, hvor Absolute Horsetrucks for første gang vil være synlig som sponsor. Her er målet at ride sig til en plads i holdfinalen fredag den 1. september, hvor de 10 bedste nationer får plads. Lykkes dette er der en chance for at sikre en af de tre eftertragtede OL-pladser, som er på højkant til de nationer, der ikke allerede er kvalificeret til Paris.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen