Nyt Grand Prix-håb til Cathrine

08-06-2016 09:56

Den norske dressurrytter der i 20 år boede her i Danmark og som nu er flyttet tilbage til Norge, har netop fået en ny hest i stalden som kunne tænkes at blive Cathrine Rasmussens næste Grand Prix-hest

Copyright Ridehesten.com
Dream Time

Det er den 9-årige DV-hoppe Dream Time der er kommet hjem i stalden til den norske Grand Prix-rytter Cathrine Rasmussen, der netop er flyttet tilbage til Norge efter ca. 20 år i Danmark. Cathrine Rasmussen rykker teltpælene op og flytter fra Kleppenhus i Ebeltoft og tilbage til Kristiansand i Norge.

Som Ridehesten kunne skrive i sidste uge, så er Cathrine Rasmussen tidligere Grand Prix-hest Fernandez blevet pensioneret efter at have fået en uoprettelig skade efter ekvipagens deltagelse ved dette års Hingstekåring i Herning.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Rasmussen

Hoppen Dream Time e. Blue Hors Don Schufro/Leandro (opdr. FT Stutteri) bliver det nye Grand prix-håb for Cathrine Rasmussen, hoppen var tidligere ejet af Morten Arvé Thomsen. Dream Time har været redet af blandt andre Eireen Crawford samt uddannet fra LA- til Prix St. George-niveau af Sarah Thomsen. Tilbage i 2012 fik hoppen desuden et føl efter Romanov, hvilket er det eneste afkom efter Dream Time på nuværende tidspunkt. Cathrine Rasmussen beskriver selv hoppen således til Eurodressage: - Hun har et særligt godt talent for piaff og passage med masser af energi og udtryk. Efter salget af Borencio stod jeg tilbage med meget unge heste, derfor besluttede jeg, at lede efter en lidt ældre hest, og var meget heldig at finde hende her. Hendes navn er Dream Time, og hun lever virkelig op til det.

Kilde: Eurodressage.  

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen