Nyt nummer af Ridehesten på gaden

02-12-2017 07:42

Camilla Tiefensee Schrøder

Kom ind på livet af Kjeld Kirk Kristiansen, få indblik i næste års ridesportsmode og se tilbage på Hubertusjagten og hingstekåringerne i Tyskland i december måneds udgave af Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det nye nummer af Ridehesten med 228 sider om avl, sport og aktuelle emner i hesteverdenen lander i disse dage i læsernes postkasser.

I månedens magasin kan du bl.a. møde profiler som Kjeld Kirk Kristiansen og Mathias Nørheden Johansen og komme en tur med til hingstekåringerne i Tyskland, hvor Ridehesten har overværet fremtidens stjerner inden for avl af holstenere, trakehnere, hannoveranere og oldenborgere.

I en artikel om afvekslende arbejde for dressurheste giver berider Daniel Bachmann Andersen et indblik i, hvordan man kan bruge springning og cavalettis i træningen af dressurheste. På Blue Hors har de haft stor succes med metoden, som anvendes på alt fra 4-års heste til Grand Prix-niveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en af de mange faglige artikler kan du også læse om ny, banebrydende forskning inden for kræft hos heste, som betyder, at en vaccine er på vej.

Og naturligvis kigger Ridehesten også tilbage på dressurfestivalen på Blue Hors og på årets Hubertusjagt, hvor du desuden kan få historien om vinderen Cathrine Goldschmidt kom først over målstregen imod alle odds.

Læs dette og meget, meget mere i december måneds udgave af Ridehesten.

Du kan modtage magasinet Ridehesten ved at tilmelde dig som abonnent. Det er også muligt med Ridehesten PLUS at læse magasinet digitalt.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen