Og Team Danmarks Talentpris går til?

12-10-2014 14:29

Du kan nu indstille en træner, en leder, en klub eller en anden, som du synes yder noget ekstraordinært for talentudviklingen i dansk eliteidræt, til Team Danmarks Talentpris

Copyright Ridehesten.com

Team Danmark uddeler sin talentpris ved DR's store sportsgalla, som bliver afholdt hvert år i januar. Prisen blev uddelt første gang ved arrangementet Sport 2006, og nu har alle mulighed for at indstille egnede kandidater.

Team Danmarks Talentpris hylder personer, der har gjort en helt særlig indsats for at styrke udviklingen af danske sportstalenter. Prisen går til en talenttræner, en sportschef, en ildsjæl i en forening eller i en kommune eller en anden, som i løbet af det seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk elitesport.

Alle har mulighed for at indstille kandidater til prisen. Det kan ske via Facebook på dette link. Er du ikke på Facebook, kan du sende en mail inklusiv begrundelse for indstilling på talentpris@teamdanmark.dk. Deadline for indstillinger er 1. november, hvorefter Team Danmark vil nominere tre kandidater til prisen.

Den endelige prismodtager blandt de tre kandidater vil blive fundet ved en afstemning blandt sportschefer i de Team Danmark-støttede sportsgrene. Talentudvikling er en central del af Team Danmarks arbejde. En god talentudvikling er forudsætningen for, at Danmark også i fremtiden kan levere store internationale resultater. Team Danmark uddeler Talentprisen i samarbejde med Dansk Supermarked. 

Kilde: DRF/Team Danmark 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen