OL i Tokyo bliver uden udenlandske tilskuere

21-03-2021 17:41

Annika Knudsen Lorentsen

Organisationen bag det kommende OL i Tokyo har meddelt, at OL 2021 bliver uden udenlandske tilskuere, hvilket også var forventeligt taget corona-pandemien i betragtning

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når der til sommer afvikles OL i Tokyo, så bliver det udelukkende med et publikum, som består af personer, der i forvejen er bosat i Japan. 

Lørdag meddelte arrangørerne bag den store sportsbegivenhed, at beslutningen omkring, at ingen udenlandske tilskuere kan deltage ved det kommende OL, er taget. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I lys af den verdensomspændende nedlukning på grund af corona-pandemien, så er det indlysende, at der ville komme restriktioner i forhold til, hvem der ville få lov at møde op under legene. 

– På mange måder vil OL i Tokyo være helt anderledes end tidligere OL. Det væsentlige for deltagerne forbliver dog uændret, da de går mulighed for at give deres ypperste og inspirere verden med deres præstationer. Vi arbejder i øjeblikket på specifikke planer i forhold til at dele support fra hele verden, og på den måde bringe folk sammen på en måde, som er passende for den nuværende tid. Selvom du ikke får mulighed for at komme til Japan til sommer, så håber vi meget, at du fortsat vil støtte OL i Tokyo, udtaler president for OL i Tokyo, Hashimoto Seiko.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner