Omrokeringer i tysk Aachen-deltagelse

17-07-2018 16:47

De seneste uger har der været en del omrokeringer og udskiftning blandt de tyske dressurekvipager ved det nu nært forestående CHIO-Aachen

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge meddelte det tyske rideforbund, at Kristina Bröring-Sprehes Desperado ikke var fit til at komme til start i Aachen. Til gengæld skulle man fra den tyske bruttotrup forvente at se Isabell Werth med Weihegold, Sönke Rothenberger med Cosmo, Dorothee Schneider med Sammy Davis Jr. Helen Langehanenberg med Damsey i CDIO5*-turen.

Sidenhen er det kommet frem, at Sönke Rothenberger har måttet trække sig, fordi Cosmo har pådraget sig en infektion. Weihegold ikke kommer til start, og derfor bliver Emilio Isabells CDIO5*-partner, og hun rider så den fra en lang stævnepause netop tilbagevendte Bella Rose i CDI4*-turen.

Det betyder, at det tyske hold - efter seneste udmelding - vil bestå af:

  • Helen Langehanenberg/Damsey FRH
  • Dorothee Schneider/Sammy Davis jr.
  • Isabell Werth/Emilio.
  • Jessica von Bredow-Werndl/TSF Dalera BB
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det danske CDIO5*-hold består som bekendt af  Anna Zibrandtsen/Arlando, Cathrine Dufour/Atterupgaards Cassidy, Anders Dahl/Selten HW og Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Zack. Udover Tyskland og Danmark deltager USA, Sverige og Spanien i CDIO5*-holdkonkurrencen, og det er bl.a. med Severo Jurado Lopez på det spanske hold.

Herforuden er danskerne Betina Jæger/Mane Stream Bellstaff og Victorie E. Vallentin/Ludwig der Sonnenkönig til start i CDI4*-turen, mens Danmark også har Michala Mejlgaard Jensen/Trebiz og Nanna Skodborg Merradl/Saadan Que til start i U25-klasserne.

Se rytterlisten i dressur HER.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner