Op på hesten igen med et smil

19-11-2017 14:10

Marie Helene Rigård Rohleder

AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up for hest er i fuld gang på Vilhelmsborg. Masser af springning og også enkelte styrt, men så er det godt, at springrytter Caroline Rehoff Pedersen tog faldet med et smil 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen styrtede med sin hest, Carolus Magnus.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Caroline Rehoff Pedersen styrtede med sin hest Carolus Magnus e. Continue/ Lord Kemm til lørdagens AB RIDEUDSTYR Guld kval MB1* (125 cm). På trods af det ærgerlige styrt kom både to- og firbenede heldigvis begge hurtigt på benene igen. Et kort øjeblik virkede hesten meget chokeret over, hvad der lige var sket. Men Caroline Rehoff Pedersen var så kærlig og omsorgsfuld overfor hesten efter faldet, og den fik både kys og kram.

Det er altid dejligt, når ryttere udviser godt horsemannship over for deres heste i en presset situation. På trods af ærgelsen og skuffelsen over at blive diskvalificeret i konkurrencen så skal vi huske på, at hesten giver alt, hvad den har, for at forsøge at gøre sin rytter tilfreds. Og det kan godt være en svær opgave under en guld-tur. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen styrtede med sin hest, Carolus Magnus.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til Daniel Hald Cassøe Cassinia Del Ci Ci e. Ci Ci Senjor Ask/ Corrado II (opdr. Line Guldhøj) i tiden 51.27, og tredjepladsen gik til Astrid SvenstrupDiamante e. Diamant de Revel/ Concorde (opdr. Hanne Mortensen) i tiden 52.19. 

Se hele resultatet her.

Copyright Ridehesten.com
Vinderen af guld tour lørdag til Christmas Show: Christophe Van Geenberghe.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen