Ove Bisgaard æresmedlem i DR-IF

05-03-2023 14:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ved årets generalforsamling i Dansk Ride-Instruktør Forening blev Ove Bisgaard udnævnt til æresmedlem, og i den anledning fik han overrakt en kurv fra formand Kristian Skovrider

Copyright Ridehesten.com
Formand for DR-IF Kristian Skovrider sammen med Ove Bisgaard. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ove Bisgaard der igennem mange år har været et særdeles kendt ansigt i ridesporten, fik ved årets generalforsamling i DR-IF overrakt en kurv som markerede, at han er blevet æresmedlem i foreningen. 

Ove har gjort et stort arbejde for branchen, hvor han blandt andet har været læremester for mange elever. Sammen med Lene Ejby Christiansen har han i flere årtier drevet OL Hestecenter nær Odense. Her har de blandt andet haft hingstehold og opdrættet succesfulde rideheste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er mange hestefolk der har trukket på Oves store viden indenfor branchen, og haft glæde af hans mange oplysninger omkring heste, beridere, mulige læremestre eller elever. I et opslag på Facebook, skriver foreningen blandt andet følgende: 

– Ove har gennem mange år gjort et stort arbejde, både som læremester for rigtig mange elever, som censor til eksaminer, samt siddet i Dansk Ride Forbunds instruktørudvalg. Derudover har mange gennem årene trukket på Oves store viden og gode hukommelse, hvis man ønskede oplysninger om beridere, læremestre eller elever. Tak for det. 

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen