Overlegen sejr til Flora og Betina Jæger

17-09-2017 17:05

De seks årige dressurheste dansede på dressurbanen på Finstrupgaard i Aalborg i dag, hvor det blev til en overlegen sejr til den udtryksfulde hoppe Flora

Copyright Ridehesten.com
Bettina Jæger og Flora
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både de 4-års og 6-års dressurheste har i dag været på banen for at kæmpe om de eftertragtede finalepladser, hvor søndagens championatkvalifikation endnu gang domineres  af ekvipagerne fra Helgstrand Dressage på podiepladsen. Hos de 6-årige dressurheste var klassen især præget af udenlandske heste fra Helgstrand Dressage, hvor 15 heste var meldt til start.

Dommerne Karina Kjeldsen og Kirsten Søgaard var da også særdeles begejstret af den smukke hoppe Flora e. Floriscount/Hohenstein, der opnåede 9,4 i både galop og kapacitet samt 9,5 i ridelighed. Med 9,08 points sikrede berider Betina Jæger sejren med Flora, og man må sige det blev en overlegen sejr.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til den brune hingst Genesis e. Lord Leatherdale / Metall redet af Simone Pearce med 8,42 sammenlagt og med 9 i trav som højeste karakter. Fräulein Hansemann e.Floriscount/Weltmeyer indtog sammen med sin rytter Anne-marie Hosbond tredjepladsen med et samlet resultat på 8,34. Ekvipagen opnåede 8,6 i trav som højeste karakter, og 8,5 i kapacitet.

Fjerdepladsen gik til den svenske varmblod Attraction e. Tailormade Temptation/ Highlander redet af Stine Juul Lyngsø med 8,24 samlet. De syv førstplacerede ekvipager fra Aalborg red sig i finalen på Blue Hors i uge 41.

Se klassen resultat HER

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen