Personlig rekord for Charlotte Jorst

05-04-2021 14:40

Dansk-amerikaneren Charlotte Jorst var i weekenden til start ved Global Dressage Festival i Wellington og her blev det til sejr i både Grand Prix og Grand Prix Kür med  Kastel’s Nintendo og samtidig en personlig rekord

Danskføde Charlotte Jorst som nu er bosiddende i USA, var i weekenden til start på 18-årige Kastel's Nintendo e. Negro/Monaco ved Global Dressage Festival i Wellington.

Her blev det i fredags til en sejr i CDI3* Grand Prix for Jorst og Nintendo med 73,45%. I samme klasse var også hesten Belstaff til start, som tidligere har været redet af danske Betina Jæger samt danskfødte Mikala Münter som har skiftet nationalitet. 

I Søndags Grand Prix Kür blev det til endnu en sejr for ekvipagen til tonerne af “Pirates of the Carribean”, denne gang med 77,40% som er en personlig rekord for Charlotte Jorst.

– Det føles dejligt at ramme en personligt rekord, men for at være ærlig har det givet mig lyst til mere, fortalte Jorst efterfølgende. Han er 18 år gammel og jeg beder bogstaveligt talt hver dag om, at jeg får endnu en sæson med ham. Jeg vil bare have, at han fortsætter med at have det godt. Jeg føler mig meget heldig og glad for mine andre heste, men Nintendo har stadig en meget speciel plads i mit hjerte. 

Se alle resultaterne HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald