Pia Refslund i front af DM efter dressuren

17-07-2021 06:14

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er der DM for senior og Agria DRF Mesterskaber for U21 og pony i military, og i går eftermiddags og aften red både junior/ungrytterne, samt seniorrytterne, deres dressur. I front for senior er Pia Refslund Elbo, mens det er Astrid Vibe Skovgaard med Cici, der fører for U21

Copyright Ridehesten.com
Pia Refslund Elbo og Rodion. Foto: Ridehesten.com/Camilla Tiefensee Schrøder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsrideklubben er i denne weekend værter for det internationale militarystævne, Copenhagen Eventing, som også byder på afgørelsen i DM for senior og Agria DRF Mesterskaber for henholdsvis pony og U18/U21. 

I går red de danske ekvipager deres dressurprogrammer, og hos seniorrytterne var det Pia Refslund Elbo med den 13-årige vallak Rodion e. Romanov (opdr. Richard Hedegård), der leverede det bedste program. De er derfor i front af mesterskabet med 30,8 strafpoint. 

Lidt efter er Mia Hastrup med Shjabrina e. Birkhof's Grafenstolz/Blue Hors Hertug med 32,4, mens Simone Vinther med Stenvænge Polise e. Baccarat xx/Voltaire (opdr. Helga Sødergren) indtager tredjepladsen med 32,6. 

Se resultatet HER.

Copyright Ridehesten.com
Astrid Vibe Skovgaard og Cici. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Astrid Vibe Skovgaard i front af ungdomsmesterskabet
U18/U21 mesterskabet afvikles i CCI2*-S, og efter gårsdagens dressur, er det Astrid Vibe Skovgaard med Cici e. Hirtentanz 2 (opdr. Hugo Christensen), der har lagt sig i spidsen. 

Det har hun gjort efter, at hun leverede et supergodt dressurprogram, som resulterede i, at ekvipagen blot medbringer 28,3 strafpoint til den videre konkurrence. 

Dagen i dag byder på springning for alle aldersgrupper, mens ponyerne også skal igennem deres dressur. Der er desuden flere udenlandske seniorryttere, der skal ride dressur i CCI3*, som også er den klasse for det danske seniormesterskab afvikles i. Alle mesterskabsklasserne afvikles nemlig som en del af internationale klasser, hvor der også er konkurrence fra internationale ryttere. Det er dog kun de danske ryttere, der kæmper om medaljerne i mesterskaberne. 

Se alle start- og resultatlister HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald