Pippi Langstrømpe møder Aachen

08-04-2016 16:01

Danmark er gæsteland ved det internationale tyske stævne i Hagen, og det er i år Sveriges tur til at være partnerland i Aachen i juli - Skandinavien bliver i sandhed promoveret ved de internationale tyske stævner i år

Copyright Ridehesten.com
Sverige er partnerland i Aachen i år. Fra venstre ses: Uwe Brandt, Frank Kemperman og Carl Meulenbergh. På Knabstrupper “Max”, ses Birte Bading som Pippi Langstrømpe.(Photo: CHIO Aachen/Pyschny).

- Der har aldrig været sådan et show ved World Equestrian Festival, CHIO Aachen, før, udtalte Frank Kemperman ved et pressemøde, hvor det blev klart, at Sverige er partnerland ved stævnet i Aachen til sommer. 
Mere end 160 heste og omkring 500 aktive deltagere ventes at fylde hovedstadion den 12. juli, når CHIO Aachen 2016 officielt åbner.

Der venter de besøgende masser af overraskelser, spektakulære stunts, imponerende show elementer og alt dette foran en menneskemængde på 40.000. Hele aftenen vil være centreret om dette års CHIO Aachen partnerland Sverige.
"Hvad er typisk svensk" spurgte Brandt og hurtigt besvaret spørgsmålet selv: ABBA selvfølgelig, den kongelige familie, Midsommer, og naturligvis Astrid Lindgrens bøger. Alt dette vil blive bragt til live på et meget højt niveau. Deltagelse af Hendes Majestæt Dronning Silvia af Sverige i åbningsceremonien er "en ekstraordinær ære". Hun vil ikke komme alene for hun er ledsaget af de kongelige, svenske stalde.

Man kan ikke nævne Sverige uden at tale om musik og svenskernes mest berømte eksportvare ABBA. For første gang nogensinde tager det Stockholm-baserede ABBA Museum på turné og vil blive præsenteret i den svenske landsby på stævnepladsen. Hvad mere er, så vil de oprindelige kostumer gøre åbningsceremonien til en glitrende oplevelse.
"Svensk kultur og svenske traditioner, indlejret i et farverig og spektakulært show," lovede Kemperman.

Se mere her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen