Pony- og ungrytterhold til EM i military

01-06-2018 08:01

Camilla Tiefensee Schrøder

For første gang i flere år stiller Danmark med både et pony- og et ungrytterhold ved EM i military. Det er enormt stort, siger holdlederen Sally Schlichting

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge militaryryttere har i år redet hele to holdkvalifikationer hjem til Europamesterskaberne i military. Danmark skal stille med et hold til EM i military for ungryttere, som afholdes i Fontainebleu, Frankrig, den 9.-15. juli, og så skal der et hold ponyryttere af sted til EM i military for ponyer, som afvikles i England den 7.-12. august.

– Det er enormt stort, for det er ikke særlig tit, vi har et hold af sted, siger holdleder for pony- junior- og ungryttere i military, Sally Schlichting.

Det er flere år siden, der var et ponyhold af sted til EM, og det samme gælder for ungrytterne. For ponyrytternes vedkommende var sidste gang i 2013, mens det for ungrytterne var i 2015.

Danmark havde sidste år et juniorhold med til EM i military I Irland, og det var også første gang i mange år. Det er bl.a. nogle af rytterne fra det hold, der i år skal af sted til EM som youngriders. Der er dog endnu ikke sat navne på de ekvipager, der udgør holdene. Ungrytterholdet offentliggøres i næste uge, og ponyholdet lidt senere på måneden.

Sally Schlichting glæder sig over den gode udvikling, sporten er i lige nu med det talentfulde vækstlag, der er godt på vej.
– Det gør os mere synlige og viser, at vi har nogle rigtig dygtige ryttere inden for military, og at vi også kan klare os rigtig godt, siger hun.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen