Populær svensk hjemmesejr i Falsterbo

14-07-2013 17:46

Britt Carlsen

Ni dages konkurrencer under Falsterbo Horse Show sluttede med en spændende Grand Prix springning med svensk sejr - Andreas Schou blev bedste dansker

44 rytterre mødtes i den afsluttende Longines Grand aprix springninng i Falsterbo, og i feltet befandt sig tre danskere. andreas Schou og Allerdings var fejlfrie til den aller sidste forhindring i et ridt som virkede sikkert og blev redet med overskud. Andreas nåede desværre ikke med ind i anden runde, der blot var åben for de bedste 11 ryttere, hvoraf 7 var fejlfrie og to havde tidsfejl, mens de to hurtigste ryttere med fire fejl også fik plads i anden runde.

Søren Pedsen og Thomas Sandgaard red begge to gode rundeer med henholdsvis Tailormade Esperanza de Rebrl og Amarone, og begge heste klarede flere af banens vanskeligste passager med lethed.

Klassen blev reelt afgjort mellem de fejlfrie ryttere og her satte erfarne Marcus Ehning  og den super springende Copin van de Broy tingene på plads da han distancerede sin landsmand  Rolf Moormann med seks sekunder. Jeroen Dubbeldam og Utascha SFN havde ikke tænkt sig at forære sejren til Ehning og guldvinderen fra OL i Sydney gjorde alt for at indtage førstepladsen, men forgæves. Også han måtte ind bag Ehning.

Det var så op til svenske Jens Fredricsson og Lunatic (SWB) at give hjemmepublikummet det de higede efter. Rolf-Göran Bengtsson havde måttet trække Casall Ask fra klassen på grund af en mindre skade, så alle de svenske forhåbninger hvilede på Jens og Lunatic(SWB) og efter et åndeløst spændende ridt, hvor parret gav alt i sig fik publikum præcist de de tragtede efter - en svensk hjemmesejr.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen