Pressemeddelelse Lunden

29-10-2015 13:00

Jesper Elbæk

Lunden og foderproducenten KRAFFT har med virkning fra 1. januar 2016 indgået en større samarbejdsaftale til gavn for alle aktive i dansk travsport.

Copyright Ridehesten.com
Derbyvinderen Winston Sisa fordres også med KRAFFT af sin træner Jan Dahlgaard (i sort og grøn ved hestens hoved).

PRESSEMEDDELELSE

Lunden og foderproducenten KRAFFT har med virkning fra 1. januar 2016 indgået en større samarbejdsaftale til gavn for alle aktive i dansk travsport.

Samarbejdsaftalen omhandler salg af KRAFFTs produkter i en trappemodel, hvor Lunden modtager en kontant bonus proportionalt stigende med de solgte mængder. Aftalen vil for kunderne betyde fordelagtige priser samt hurtig levering på 1-3 dage lige til stalddøren.

KRAFFT fortsætter sine sponsorater på Lunden med bl.a. sponsorløb på Derbydagen, skiltesponsorat samt annoncer i baneprogrammet etc. Såfremt Copenhagen Cup gennemføres i 2016, så går KRAFFT ind med et hovedsponsorat dér også.

Administrerende direktør for KRAFFT, Jan Olofsson, er særdeles godt tilfreds med samarbejdsaftalen:
– Danmark er et marked vi satser meget på, og fra nytår vil vi føre hele KRAFFTs sortiment bestående af foder, mineraler og tilskudsprodukter på det danske marked. Vi er rigtig glade for denne samarbejdsaftale med Danmarks største travbane, og det er vigtig for os at støtte travsporten i Danmark på bredest mulige måde.
– Ud over samarbejdsaftalen med Lunden, så er vi naturligvis også interesseret i dialog med Danmarks øvrige væddeløbsbaner.

Lundens direktør, Lars Moss, ser ligeledes et stort potentiale i samarbejdsaftalen:
– Situationen i dansk travsport er pt. lidt bekymrende, men vi tror på tingene på Lunden og det glæder os derfor at KRAFFT er med på en så omfattende aftale for travsporten, med Lunden som iværksætter.

– Denne aftale kommer til at gælde for alle landets aktive, såvel professionelle som amatører, som blot skal kontakte Lundens administration for at være med. En del af de penge, der kommer ind i mængdebonus, vil komme ud i sporten at arbejde igen i form af f.eks. seminarer, studieture, foredrag etc.

Hør mere om aftalen og dine muligheder ved at kontakte Lundens administration på e-mail info@travbanen.dk / tlf. +45 88 81 12 01 eller KRAFFT v/Jesper Bæk på e-mail jesper.baek@krafft.nu / tlf. +45 91 89 80 91.  

  

Lars Moss            
Direktør, Lunden   

Jan Olofsson
Adm. direktør, KRAFFT

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner