Prinsesse Nathalie gæster LF-Hestedag

18-05-2015 07:04

Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgensteinvil skrive autografer og fortælle om sin nye bog, når LF-Hestedag åbner for festen i august måned

Copyright Ridehesten.com

Alle gæster kan nyde det kongelige selskab sammen med en masse andre fantastiske oplevelser, når LF-Hestedag byder på alt fra udstillinger, clinics, workshops, foredrag, opvisning, salg af rideudstyr og meget andet. Skulle festlighederne gå hen og blive for meget, kan man finde ro med lidt mad og drikke. 
LF-Hestedag byder på den totale oplevelse for ethvert hestemenneske. En dejlig dag med fantastisk stemning og mulighed for at gøre den gode handel, og med underholdning for børn såvel som voksne, skabt i smukke rammer præget af stressfri atmosfære. Alt sammen udført i de fantastiske omgivelser i den grønne grusgrav i Kettinge. 
-Det er for os et kæmpe scoop at Prinsesse Nathalie kommer forbi på LF-Hestedag, og er med til at etablere dagen som et nyt stort event for hele heste-Danmark, fortæller Hanne Bratholm, der er medarrangør af LF-Hestedag, der finder sted den 8. August 2015 kl. fra 10-17.
Bogen "Digby - fra hest til verdensstjerne" af Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, finder du HER

/Pressemeddelelse

Info

LF-Hestedag er et nyt heste-event beliggende på Lolland-Falster der vil forsøge at trække folk fra hele DK, og Tyskland til. Vi forsøger at lave en dag for hele familien, hvor der er en masse aktiviteter for børn, samtidig med at voksne kan opleve udstillinger, køb og salg af alt fra rideudstyr, trailere. Der er inviteret en række forhandlere og brands der kommer og fremviser de sidste nye ting, samt fortæller om deres produkter. Der vil også være clinics og workshops med forskellige navne, - vi er i øjeblikket i kontakt med flere, danske såvel som udenlandske navne der kan komme og afholde disse.

LF-Hestedag er i år kun af en dags varighed, men planen er at allrede til næste år vil det ligge hen over en weekend, og dermed vokse sig endnu større.

Vores website bliver opdateret løbende med navne, og der vil også inden for de næste par uger komme frem hvilke navne der afholder clinics og workshops.
Det kan du følge med i her: http://www.lf-hestedag.dk/udstillere/
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen