Rasmine Laudrup-Dufour vinder i Leipzig

07-04-2022 11:51

Christine Krogh Frausing
Skribent

Netop disse dage afholdes World Cup finalerne i Leipzig, Tyskland, og ved samme stævne afholdes ligeledes sideløbende amatør-klasser, hvor det lykkes danske Rasmine Laudrup-Dufour at bringe det danske flag til tops i Medium Tour 125 cm

Copyright Ridehesten.com
Rasmine Laudrup-Dufour og Granato 4. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Rasmine Laudrup-Dufour har netop her til formiddag redet en sejr i hus, i en 125 cm klasse i Leipzig, Tyskland. Klassen var en Medium Tour på 125 cm i en amatør-klasse, ved World Cup Finalerne i Leipzig.

Rasmine vandt klassen i sadlen på Granato 4 e. Grey Top/ Ritual, hvor de lagde god afstand ned til 2. pladsen. De red nemlig en fejlfri tur, i tiden 50,77 sekunder.

– Jeg er super glad og taknemmelig over at være nået her til. Granato er bare en fantastisk hest! Vi har stadig mange ting i dressuren vi arbejder med, men jeg er virkligt glad for vores sejr i dag, fortæller Ramine Laudrup-Dufour efter ridtet.

Andepladsen blev vundet af tyske Kimberley Alexandra Gibson og Dree Boeken's Diarados Roeschen e.  Diarado/ For Pleasure. De red ligeledes fejlfrit, men i tiden 52,51 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatet for klassen her.

Kl. 14.35 starter World Cup Finale i Springning, og du kan se med på DR2, hvor hele klassen vil blive sendt.

Du kan se en oversigt over hvornår klasserne bliver sendt, og på hvilken DR-kanel lige her

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen