Reception hos Horse-Trainer

13-07-2018 19:00

Britt Carlsen

Her til aften blev den nye Horse-Trainer Sport fejret med en hyggelig reception ved Falsterbo Horse Show, hvor rytterne fejrede en god lodtrækning i FEI Nations Cup i både dressur og springning

Der er i år 16. gang Norman Nielsen udstiller Horse-Trainer på Falsterbo Horse Show, i år med en ny lokation tæt på dressurbanen. Mange danske og svenske ryttere og tilskuere havde her til aften fundet vej til Horse-Trainers hyggelige reception i anledning af lanceringen af den nye Horse-Trainer Sport. 
Norman har ellers vundet hævd på pladsen ved siden af den ene tribune ved springbanen, men nybyggeri gjorde pladsen klemt. Istedet har Horse-Trainer så fået ny placering for enden af dressurbanen, og det betyder, at man fra standen kan sidde behageligt og følge dressurkonkurrencerne. Det er ikke en billig investering: 150.000 skr. koster sådan en stand, men så er vand og strøm også gratis. 
Der har været god søgning til standen - også på den nye placering, og her til aften samledes ryttere, holdledere og familier ved receptionen, hvor de samtidig kunne fejre af det danske Nations Cup hold i springning har trukket startnummer fem, mens dressurrytterne skal starte sidst. 

Copyright Ridehesten.com
Danmark fik startnummer 5 i FEI Nations Cup i springning.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen