Regitze: Vil skabe et godt miljø for talenter

25-01-2022 18:16

Annika Knudsen Lorentsen

Regitze Ericsson, som er nyudnævnt holdleder for pony- og children-springrytterne, glæder sig til arbejdet med de unge ryttere og hun håber, at hun kan være med til at skabe et godt miljø for rytterne

Copyright Ridehesten.com
Regitze Ericsson. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Forleden kunne Dansk Ride Forbund offentliggøre, at de havde fundet den rette person til at varetage opgaven som holdleder for pony- og childrenrytterne i springning. Valget er faldet på Regitze Ericsson

Regitze deltog som ponyrytter selv ved Nordisk Mesterskab og har blandt andet vundet sølv ved mesterskabet individuelt. Hun har ligeledes vundet sølv ved DM som ponyrytter, mens hun som junior har vundet to gange holdguld ved DM og sølv individuelt. Hun har ligeledes vundet Grand Prix på 145 cm internationalt. 

Copyright Ridehesten.com
Regitze Ericsson. Foto: Privat

– Med min hest Carlos har jeg opnået mange gode resultater, og jeg har ham faktisk stadig i stalden, fortæller Regitze, som foruden sin ridemæssige erfaring også har erfaring med undervisning af børn og unge. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I de seneste tre år har jeg ageret daglig leder i en rideklub, Nordøstsjællands Rideklub, hvor jeg underviser og arbejder med børn og unge hver dag.

Som holdleder håber Regitze på, at hun kan påvirke sporten i en positiv retning, og hun glæder sig til arbejdet i sin nye rolle. 

– Jeg håber på at kunne være med til at skabe et godt miljø for de unge talenter i sporten, og så håber jeg på, at jeg kan være et godt forbillede.

Copyright Ridehesten.com
Regitze Ericsson. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen