Ridestævne i Central Park NY

30-07-2014 09:33

Britt Carlsen

Nu kan du kombinere et besøg i den fantastiske metropol New York med internationalt ridestævne i både dressur og springning, når Rolex og Donald Trump inviterer til Central Park Horse Show i september

For første gang nogensinde vil der i september blive afholdt et internationalt spring- og dressurstævne midt i Central Park New York fra den 18. - 21. september. En perlerække af verdens bedste dressur og springryttere sætter hinanden stævne i Trump Rink i New York Citys Central Park. Fire dage med ridesport, show og underholdning venter tilskuerne, mens rytterne vil kæmpe om store pengepræmier. 
Torsdag aften vil NBC sende live tv fra Rolex Central Park Grand Prix, hvor springrytterne vil kæmpe om en præmiesum på $ 200.000. Lørdag aften er det tid for World Dressage Challenge præsenteret af Axel Johnson Group; og endelig vil der søndag eftermiddag  være en Polo match med nogle af verdens bedste spillere.

"Vi er begejstrede for at være med til at sætte nationalt spotlight på hestesport, og give publikum også udenfor sporten en chance for at se Olympiske ryttere ride i verdens bedste by, sagde Mark Bellissimo ejer og udgiver af magasinet Chronocle of he Horse. "Vi er beærede over at ikke kun bringe denne spektakulære begivenhed til lokalbefolkningen og besøgende i New York, men også over at arrangementet vil donere midler til inspirerend,e velgørende organisationer, der vil gavne børnene i byen.

"Jeg er glad for, langt om længe, at bringe  verdensklasse hestesport tilbage til New York City, og jeg er glad for at være en del af denne fantastiske begivenhed," sagde Donald Trump. "Disse heste og deres ryttere er de bedste i verden, og de fortjener en fantastisk beliggenhed til at demonstrere deres vidunderlige talent." 

"At støtte dressur i Central Park er meget speciel for mig som en New Yorker, født i byen og med Central Park som min barndoms legeplads," siger Antonia Axson Johnson, bestyrelsesformand og ejer af Axel Johnson Group

The Central Park Horse Show Præsenteret af Rolex vil give verdens bedste ryttere mulighed for at ride i New York City for første gang, siden det store ridestævne forlod Madison Square Garden i 2001. Billetter til Central Park Horse Show vil blive sat til salg den 4. august.

Se mere her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen